Форма входу
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »

Вже не перший рік Благодійний Фонд «Аванте» тішить своїми інноваціями в сфері профілактик ВІЛ/ІПСШ серед гомосексуальних чоловіків міста Львова та Львівської області.

Так, з першого березня  2013 року у Львові на базі фонду працює програма менторської підтримки для геїв та бісексуальних мужчин.

«Суть цього підходу у профілактиці ВІЛ-інфекції та інфекцій, що передаються статевим шляхом полягає в тому, що гомосексуальним чоловікам пропонується не приймати чужу інформацію, а досліджувати власні причини того, чому вони піддають своє життя ризику, через надання переваги сексу без презервативу. Крім того, під час розробки програми була врахована необхідність того, що учасники захочуть працювати в зручному для них темпі, і їм потрібно надати можливість самостійно вибирати місце консультації. Новаторством програми стало переміщення інформаційного компонента в сторону ем ... Читати далі »

Просмотров: 1259 | Добавил: eNBe | Дата: 19.04.2013 | Комментарии (0)

Во вторник в Страсбурге в ходе планерного заседания Европейского парламента разгорелась дискуссия относительно упрощения порядка выдачи виз гражданам Украины, выезжающим на территорию Евросоюза. Европейский парламент вновь разделился в отношении Украины – часть поддерживает рекомендацию Совету ЕС подписать с Киевом Соглашение об упрощении порядка выдачи виз, часть – нет, часть – подписать, но не продвигаться дальше с Украиной в плане упрощения визового режима, если украинская сторона не снимет с повестки дня законодательство, ущемляющее права гей-сообщества.

Инициатором обсуждения стал докладчик Клод Мораэш (Claude Moraes) - депутат от Великобритании. Как сообщает корреспондент Интерфакс-Украина, господин Мораэш высказал следующее: «Я, как докладчик, и моя группа хотим отправить четкий сигнал украинскому правительству, парламенту в отношении того, что не должно быть дальнейшего углубления отношений Украина-ЕС так долго, как антипропагандистский закон лежит на столе правительства ... Читати далі »
Просмотров: 1486 | Добавил: Andyvay | Дата: 18.04.2013 | Комментарии (0)

Президент России Владимир Путин прибыл сегодня в Амстердам для торжественных мероприятий в честь года российско-голландской дружбы. Год дружбы вместе с королевой Нидерландов Беатрикс Путин открыл в «Эрмитаже на Амстеле», филиале петербургского «Эрмитажа».

Местные правозащитные организации встретили Владимира Путина многочисленными акциями протеста, направленными против закона о «пропаганде гомосексуализма», который российская Госдума приняла в первом чтении в январе этого года. Весь район возле «Эрмитажа» увешен плакатами против Путина, радужными флагами, желтыми лентами, предупреждающими, что Путину лучше за них не переступать, так как права человека его могут напугать.



Мне кажется, нам нужно достичь какого-то консенсуса с этим сообществом, договориться с ними о совместной работе — не ругаться друг с другом, а договориться, понять друг друга и выработать определенные правила поведения, цивилизованные.

Путин о ЛГБТ на пресс-конференции в Амстердаме (РИА «Н ... Читати далі »
Просмотров: 794 | Добавил: Andyvay | Дата: 16.04.2013 | Комментарии (0)

19-20 березня відбулася регіональна зустріч з формування спільного бачення відповіді на епідемію ВІЛ/СНІД.

До обговорення проблеми активно долучилися громадські та урядові організації, що працюють у сфері протидії ВІЛ-інфекції та догляду, лікування, підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД. Також на зустрічі були присутні працівники управління сім`ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім`ї та молоді ЛОДА та Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї та молоді.

Організатори зустрічі та представники проекту «Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні» Дмитро Михайленко та Алла Бойко запропонували обговорити переваги співробітництва та об’єднання зусиль у відповідь на епідемію ВІЛ у Львівській області.

Метою зустрічі також стало надання допомоги у розробці регіональної програми з протидії ВІЛ-інфекції на 2014-2018 роки у Львівській області, яка перебуває на стадії розробки. За словами начальника уп ... Читати далі »
Просмотров: 689 | Добавил: Andyvay | Дата: 06.04.2013 | Комментарии (0)

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика