Форма входу
Головна » 2013 » Серпень » 30
Не перший рік український народ веде мову про так звану нетрадиційну орієнтацію. Ми бачимо це на екранах телевізорів, чуємо розмови на цю тему на радіо.

Одні висловлюють ліберальну позицію, інші називаєть пропагандою, говорячи про те, що позитивна згадка про ЛГБТ (геї, лесбійки, бісексуали, трансгендерні люди) робить це явище модним серед молоді.

Довгі дибати можна припинити. У своєму інтерв'ю Віктор Пушкар в ефірі «Молодь Плюс» розповів про справжність подій з цього приводу в контексті статевого виховання дітей в школах.

На запитання: "Українські вчителі кажуть, що питання гомосексуальності не висвітлюється в навчальній програмі. Чи готове українське суспільство говорити про це?"

Пушкарьов відповів: "Говорити про це треба. У кожній популяції дійсно близько 5% гомосексуалів. Це не залежить в ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1995 | Добавил: eNBe | Дата: 30.08.2013 | Комментарии (0)

Всі закони , що стосуються євроінтеграції України , Верховна Рада ухвалить на початку третьої сесії одноголосно , за винятком закону про протидію дискримінації сексуальних меншин , - заявив народний депутат від Партії регіонів Георгій Смітюх .

"Верховна Рада починає роботу з вівторка - євроінтеграційні законопроекти будуть стояти в першу чергу. Я думаю , за підтримки більшості в залі будуть прийняті більшість законів за винятком одного - найскандальнішого . Щодо цього закону в нашій фракції була дискусія , і ми категорично ставили питання , адже ми є православною країною , ми не згодні з нашими європейськими колегами щодо цього законопроекту " , - сказав " регіонал " в ефірі " 5 каналу ".

" У нас було визначено, яким шляхом йти , щоб не було звинувачень - це віддали на вільне прийняття рішення. Чи не фракційне , де ми всі повинні голосувати , а ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1420 | Добавил: eNBe | Дата: 30.08.2013 | Комментарии (0)

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика