Форма входу
Головна » 2013 » Серпень » 30 » Про гомосексуальність говоритимуть в школах.
13:10
Про гомосексуальність говоритимуть в школах.
Не перший рік український народ веде мову про так звану нетрадиційну орієнтацію. Ми бачимо це на екранах телевізорів, чуємо розмови на цю тему на радіо.

Одні висловлюють ліберальну позицію, інші називаєть пропагандою, говорячи про те, що позитивна згадка про ЛГБТ (геї, лесбійки, бісексуали, трансгендерні люди) робить це явище модним серед молоді.

Довгі дибати можна припинити. У своєму інтерв'ю Віктор Пушкар в ефірі «Молодь Плюс» розповів про справжність подій з цього приводу в контексті статевого виховання дітей в школах.

На запитання: "Українські вчителі кажуть, що питання гомосексуальності не висвітлюється в навчальній програмі. Чи готове українське суспільство говорити про це?"

Пушкарьов відповів: "Говорити про це треба. У кожній популяції дійсно близько 5% гомосексуалів. Це не залежить від пропаганди, не залежить від освіти. Тобто як їх було % у Радянській Україні, так їх є і зараз. І чи маємо ми право робити цих людей примусово нещасними? Але варто пам’ятати, що у нас є сексуальні меншини, і є, так би мовити, «сексуальна більшість», люди гетеросексуальної орієнтації, із просвітою яких також не все гаразд", добавивши, що якщо це кожен двадцятий, то за статистикою, у кожному класі може бути гомосексуал, який, можливо, навіть ще не усвідомив, що він чи вона є не таким чи не такою, як інші.

Таким чином розвіяв міф про те, що позитивні згадування про ЛГБТ у ЗМІ негативно впливають на свідомість дитини.

Несевич Назар

Відео по темі:
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1995 | Додав: eNBe | Теги: сексуальне виховання, гомосексуал, україна, лгбт, гомосексуальність в школі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика