Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 13
Українська влада вважає, що в країні немає проблем з вибірковим правосуддям, дискримінацією, та утиском прав жінок. А також не вважає за потрібне ратифікувати міжнародні документи в сфері захисту прав людини. Правозахисники обурені, та просять уряд переглянути свою позицію. До вашої уваги текст звернення.

Ми, громадські організації, а також коаліції громадських організацій, які здійснювали підготовку альтернативних доповідей щодо дотримання Україною прав людини у рамках процедури Універсального періодичного огляду (УПО) вітаємо прийняття урядом України багатьох рекомендацій, які Україна отримала під час проходження другого циклу УПО.

Водночас відзначаємо, що ряд дуже важливих рекомендацій уряд України проігнорував, ухваливши рішення про неприйняття цих рекомендацій.

Як приклад, можна навести більш ніж дивну позицію уряду України щодо не прийняття рекомендацій про ратифікацію важливих міжнародних договорів, таких як Римського статуту Міжнародного кримінального су ... Читати далі »
Просмотров: 636 | Добавил: Andyvay | Дата: 13.03.2013 | Комментарии (0)

Хода під назвою "Ненько Україно, захисти свою дитину" відбулась у центрі Львова 10 березня. Львів'яни виступили проти впровадження в Україні ювенальної юстиції.

Львів'янка Юлія Юрчук бідкається, мовляв, ювенальна юстиція становить загрозу традиційним сімейним цінностям. За її словами, відповідно до проекту українські діти-сироти, які усиновлюються іноземцями, можуть опинитися в одностатевих сім'ях.

– Ми мітингуємо за збереження традиційної сім'ї та нашої моралі, яку ми маємо. Також протестуємо проти раннього сексуального виховання у школі, а також, щоб соціальні працівники не втручалися у родину. Ми проти одностатевих шлюбів, – зауважила Юлія Юрчук.

Хода "Ненько Україно, захисти свою дитину" стартувала на площі перед Оперним театром. Далі колона мітингувальників рушила центральними вулицями Львова. Львів'яни тримали плакати з надписами: "Зупинимо узаконення збочень!", "Традиційна родина – майбутнє країни", "Бог створив Адама і Єву", "Ювенальна юстиція – інструмент нищення ... Читати далі »

Просмотров: 701 | Добавил: Andyvay | Дата: 13.03.2013 | Комментарии (0)

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика