Форма входу
Головна » 2012 » Квітень » 26 » Журналістів вчитимуть, як правильно писати про геїв
18:39
Журналістів вчитимуть, як правильно писати про геїв

Завтра 27 квітня 2012 року у місті Львові проведуть  круглий стіл / прес-клуб з питання ефективного висвітлення засобами масової інформації проблематики чоловіків, які практикують одностатевий секс.

Як повідомляють організатори, ця зустріч проводиться в рамках програми розвитку Організації Об'єднаних Націй, а саме проекту «Зміцнення національної спроможності для ефективної відповіді на епідемію ВІЛ/СНІД в Україні».

Відповідно до розподілу сфер діяльності в системі ООН, Програма розвитку ООН є агенцією, відповідальною за сектор права, ґендеру та сексуальних меншин. У 2011 році, поряд із серією навчальних та правозахисних заходів, ПРООН ініціювала в Україні розробку методологічних рекомендацій з питань роботи з ЧСЧ/ЛГБТ у контексті ВІЛ/СНІДу для журналістів, лікарів, суддів, правоохоронців та соціальних працівників.

 

Участь у роботі над цими методичними посібниками взяли понад десятеро українських і міжнародних експертів відповідних галузей, роботу яких було скоординовано Центром соціальних експертиз Інституту соціології Національної академії наук України. Збірники рекомендацій уже отримали високу оцінку від представників академічної спільноти.

Нині настав час представити вже готові методичні посібники увазі ширшого кола фахівців та громадськості.

Під час заходу планується:

·                презентувати Методичні рекомендації з питань ВІЛ та ЧСЧ для журналістів представникам мас-медіа м. Львова;

·                обговорити проблеми порушення/дотримання прав чоловіків, які практикують одностатевий секс, у контексті протидії епідемії ВІЛ-інфекції;

·                отримати зворотній зв’язок щодо презентованої публікації від журналістів та інших учасників заходу;

·                напрацювати рекоменації з приводу оптимального поширення та використання вказаної публікації.

Щоб відвідати захід, достатньо зареєструватись за номером телефону +380676722731 Олена Миколаївна

 

 

 

При дублюванні матеріалу посилання www.avante.at.ua обов'язкове

Переглядів: 951 | Додав: eNBe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика