Форма входу
Головна » 2012 » Квітень » 15 » Ти гей? Плати штраф.
14:08
Ти гей? Плати штраф.

Новини України. 4 квітня. В останніх числах березня у Верховній Раді був зареєстрований законопроект, в якому народний депутат Вадим Колесніченко запропонував заборонити пропаганду гомосексуальних відносин.


Пропонується також карати за поширення «неправильних» матеріалів і «закликів до сексуального образу життя» в ЗМІ.
На думку автора, пропагандою повинна вважатися будь-яка діяльність, спрямована на поширення позитивної інформації про одностатеві стосунки. А значить, потрібно заборонити будь-які паради, мітинги, демонстрації та інші «гей-позитивні» масові зібрання. Так само, як і уроки, бесіди, заходи навчального характеру і взагалі поширення будь-якої «гомосексуальної» інформації у загальноосвітніх закладах.

За пропаганду гомосексуалізму покладається і штраф: для фізичних осіб - до 1700 грн, для юридичних - до 8500 грн. За гомосексуальне життя «напоказ» і неприховану демонстрацію «неправильної» орієнтації пропонується стягувати вже від 8500 до 11900 грн.

А за повторний акт гомосексуальної пропаганди, здійснений протягом року, покладається вже як мінімум арешт на строк до 3 років, а то й позбавлення волі терміном «від 3 до 5».

Останнє, до речі, ставить гомосексуалізм в один ряд зі злочинами середньої тяжкості, наприклад, грабіж або наїзд на пішохода (без летального результату).

Джерело: http://www.newsmarket.com.ua

Переглядів: 876 | Додав: eNBe | Теги: геї, 8711, геи, закон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика