Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 13 » Львів'яни протестували проти одностатевих шлюбів
16:18
Львів'яни протестували проти одностатевих шлюбів
Хода під назвою "Ненько Україно, захисти свою дитину" відбулась у центрі Львова 10 березня. Львів'яни виступили проти впровадження в Україні ювенальної юстиції.

Львів'янка Юлія Юрчук бідкається, мовляв, ювенальна юстиція становить загрозу традиційним сімейним цінностям. За її словами, відповідно до проекту українські діти-сироти, які усиновлюються іноземцями, можуть опинитися в одностатевих сім'ях.

– Ми мітингуємо за збереження традиційної сім'ї та нашої моралі, яку ми маємо. Також протестуємо проти раннього сексуального виховання у школі, а також, щоб соціальні працівники не втручалися у родину. Ми проти одностатевих шлюбів, – зауважила Юлія Юрчук.

Хода "Ненько Україно, захисти свою дитину" стартувала на площі перед Оперним театром. Далі колона мітингувальників рушила центральними вулицями Львова. Львів'яни тримали плакати з надписами: "Зупинимо узаконення збочень!", "Традиційна родина – майбутнє країни", "Бог створив Адама і Єву", "Ювенальна юстиція – інструмент нищення сім'ї". Учасники маніфестації також збирали підписи проти проекту, який, за їхніми переконаннями, ставить під загрозу права традиційних сімей.

– Акція покликана попередити людей, зокрема сім'ї, про намагання створити в Україні органи, які вказуватимуть батькам, як їм виховувати, чим годувати та, зрештою, як любити своїх дітей. Ми не можемо і не хочемо з цим змиритися, – пояснили активісти ГО "Батьківський комітет Львівщини", ініціатори акції.


Джерело: http://20minut.ua


Переглядів: 703 | Додав: Andyvay | Теги: батьківський комітет львівщини, одностатеві шлюби, ювенальна юстиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика