Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 21 » ХУЛІГАНИ ПРИХОДЯТЬ ТА ЙДУТЬ ГЕТЬ, А МИ ЗАЛИШАЄМОСЬ І УСМІХАЄМОСЬ
15:54
ХУЛІГАНИ ПРИХОДЯТЬ ТА ЙДУТЬ ГЕТЬ, А МИ ЗАЛИШАЄМОСЬ І УСМІХАЄМОСЬ

«ХУЛІГАНИ ПРИХОДЯТЬ ТА ЙДУТЬ ГЕТЬ, А МИ ЗАЛИШАЄМОСЬ І УСМІХАЄМОСЬ»

 

Організаційний комітет Міжнародного форум-фестивалю «КиївПрайд2012», цінуючи безпеку учасників правозахисної ходи, яка планувалась 20 травня 2012 року поблизу станції метро «Дніпро» більше, ніж свої амбіції, прийняв свідоме та відповідальне рішення не проводити публічну акцію задля збереження здоров’я людей.

«Брутальний, екстремістський спротив не зупинить нас від майбутньої діяльності, в тому числі – публічної, заради збереження фундаментальних прав людини і громадянина», – зазначає голова оргкомітету Тарас Карасійчук.

«Хулігани приходять та йдуть геть, а ми залишаємось і усміхаємось», – говорить Максим Касянчук, учасник Прайду та Голова Піклувальної ради Громадської організації «Міжрегіональний центр ЛГБТ-досліджень Донбас-СоцПроект».

Ми дякуємо нашим учасникам за їхню сміливість та свідомість, а гомофобним супротивникам – за прояв їхнього справжнього обличчя.

Також висловлюємо особливу подяку Київській Міській Державній Адміністрації за розуміння та підтримку у починаннях оргкомітету, а правоохоронним органам – за їхню небайдужість, професійність та відповідальність.

Насамкінець зазначимо, що будь-які агресивні дії в наш бік лише роблять нас сильнішими та додають наснаги до подальших дій у напрямку відстоювання наших позицій, повідомляє оргкомітет.

Переглядів: 867 | Додав: eNBe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика