Форма входу
Головна » 2012 » Квітень » 30 » Геї, Гарри Поттер та церква - речі не сумісні?
12:31
Геї, Гарри Поттер та церква - речі не сумісні?
Запорізькі церковнослужителі просять Януковича заборонити гей-парад в Києві, а також не допустити включення в шкільну програму книг про магію.

Як повідомили в прес-службі Запорізької облдержадміністрації, голова Запорізької єпархії Української православної церкви (Московського патріархату), архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука закликав представників Ради релігійних організацій області підтримати його ініціативу і поставити підписи під зверненням до Президента України з принципових питань духовності, передає УНІАН.

«Архієпископ звернувся до керівників релігійних організацій підписати звернення до Президента України про заборону параду людей нетрадиційної орієнтації в Києві» - повідомили в ОДА.

Крім того, в прес-службі зазначили, що священик «попросив колег підтримати його звернення« про внесення змін до викладання в школах світової літератури ».

Архієпископ також зазначив, що в шкільну програму по світовій літературі не потрібно включати твори сучасних письменників, які пишуть про паралельних світах і магії, такі як «Гаррі Потер». На думку владики, книги повинні «вчити дітей Божим заповідям і пропагувати високі моральні цінності».
<a href="http://www.segodnya.ua/news/14369475.html"> Джерело </ a>
Переглядів: 791 | Додав: eNBe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика