Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 1 » Двом канадським лесбіянкам веліли розділити донорську сперму як майно - навпіл
11:46
Двом канадським лесбіянкам веліли розділити донорську сперму як майно - навпіл
Не зовсім звичайне судове слухання завершилося в канадській провінції Британська Колумбія. Суд виніс рішення про те, що дві розведені лесбійки повинні розділити наявну в них донорську сперму навпіл, точно так само, як інші свої активи та майно.


У такому вигляді сперма зберігається в кріобанку
Імена жінок не повідомляються, в пресі їх називають ініціалами JCM і ANA. У 2006 році пара розлучилася, провівши до цього кілька років разом. У кожній з жінок у співжитті народилася дитина, зачата в результаті штучного запліднення від сперми одного і того ж донора. При цьому сперма була використана не вся - для запліднення жінкам вистачило лише частини зразка. Залишок сперми був заморожений і тепер зберігається в 13-ти спеціальних пробірках в одній з клінік репродуктивних Ванкувера.

За повідомленням газети "Vancouver Sun", неприємності почалися в 2009 році, коли одна з жінок, а саме - JCM - вирішила завести дитину зі своєю новою партнеркою.Для цього вона мала намір використовувати все ту ж сперму, оскільки хотіла, щоб її діти перебували в повному біологічному спорідненість. Про це вона поставила до відома колишню партнерку, ANA, однак та заявила, що, скоріше, знищить сперму, ніж дозволить нею скористатися.

В результаті JCM подала судовий позов, і минулого тижня суддя Верховного суду провінції Лоріл Рассел (Russell Loryl) постановила, що сперма, що зберігається в кріобанку, повинна бути розділена між колишніми партнерками порівну. "Я вважаю, що залишилися 13 гамет повинні бути розділені між сторонами Якщо розділити їх порівну технічно неможливо, в такому разі сім пробірок слід віддати позивачеві, JCM, і шість пробірок -. Відповідачу, ANA", - сказано в рішенні судді.
Переглядів: 793 | Додав: eNBe | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика