Форма входу
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 12 13 »

25 травня о 10-й годині ранку у Києві таки відбувся так названий засобами масової інформації гей-прайд, а по суті – Марш рівності в рамках ЛГБТ-фестивалю КиївПрайд2013. Судове рішення про його заборону стосувалося лише проведення акцій не пов’язаних зі святкуванням Дня міста в центральній частині міста, тому за узгодженням з місцевою владою та правоохоронцями було вирішено перенести проведення Маршу в інше місце – на проспект Перемоги, який знаходиться порівняно неподалік від центральної частини української столиці, але не підпадає під судову заборону. Також задля забезпечення безпеки учасників було вирішено провести Марш рівності в так званому закритому режимі – при підсилених засобах інформаційної безпеки та охорони.

... Читати далі »

Просмотров: 1562 | Добавил: eNBe | Дата: 25.05.2013 | Комментарии (1)


Львів. 17 травня2013 року. Звична п’ятниця, якби не та обставина, що я гей. Міжнародне співтовариство в цей день відзначає день боротьби з гомофобією. Незважаючи на нетолерантне ставлення до ЛГБТ-людей серед населення в Україні, Благодійний фонд «Аванте» вияв ініціативу провести сьогодні флеш-моб, запустивши кольоровий стяг-символ ЛГБТ.
Мені, звичайному студенту одного з львівських університетів, доводиться кожен день жити в усвідомлення своєї несхожості, але саме  гірше – маргінальності та ненависті з боку суспільства. Здавалося б вже більше 20 років пройшло з того часу як світова наукова думка офіційно визнала негетеросекс ... Читати далі »
Просмотров: 2019 | Добавил: eNBe | Дата: 17.05.2013 | Комментарии (0)

Окружной административный суд Киева рассмотрел судебный иск движения «Любовь против гомосексуализма» (ЛПГ) к Кабинету Министров Украины. Предварительное заседание состоялось 9 апреля, а рассмотрение иска по сути – 23 апреля. Напомним, движение ЛПГ требует, чтобы Кабмин отозвал свой законопроект №2342 из Верховной Рады Украины в связи с тем, что тот не прошел обязательное общественное обсуждение.

На судебном заседании позицию ЛПГ представляли основатель движения ЛПГ Руслан Кухарчук и уполномоченный представитель адвокат Сергей Гула. Примечательно, что представитель правительства не явился. По ходатайству истца суд решил проводить заседание без ответчика. Коллегия судей во главе с Ярославой Добрянской выслушала позицию ЛПГ, которая заключается в следующем:

- признать неправомерным внесение Кабмином в Верховную Раду законопроекта №2342 без его предварительного общественного обсуждения;

- обязать правительство отозвать законопроект.

Суду были также перед ... Читати далі »
Просмотров: 1097 | Добавил: Andyvay | Дата: 01.05.2013 | Комментарии (0)


Метою конкурсу є надання підтримки організаціям у запроваджені та реалізації ефективних поведінкових втручань протягом періоду реалізації гранту.  У рамках Проекту  RESPOND буде проводитися навчання майбутніх грантерів з питань впровадження обраних ними втручань та надаватиметься поточна технічна допомога в їх реалізації.  & ... Читати далі »

Просмотров: 2123 | Добавил: eNBe | Дата: 19.04.2013 | Комментарии (0)

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика